Cautare

7311 de rezultate pentru "martis biatrice avocst specializat in drept penal" (2.86 secunde)
Se-ntampla in Romania. ... Cei doi oficiali s-au referit la relevanta Parteneriatului Strategic dintre Romania si SUA si au mentionat importanta dezvoltarii acestuia, in continuare, pe toate palierele sale. In context, partea romana a amintit angajamentul Guvernului Romaniei, reflectat prin Programul de Guvernare, pentru intarirea relatiilor cu SUA.
Clientii MTS Leasing sunt in imposibilitatea de a continua constructiile, este de parere Niels Schnecker, managing Senior Partner la o mare companie specializata in drept international, management strategic si finante.
Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. ... Din pacate insa a fost pastrat doar principiul, clamat cu toate ocaziile si mentionat inclusiv in Constitutie, in timp ce punerea lui in aplicare a fost un permanent izvor de de fapte cu iz penal.
Agentia Nationala de Resurse Minerale a concesionat companiei canadiene Sterling dreptul exclusiv de a executa operatiuni petroliere in doua perimetre din Marea Neagra, XIII Pelican si XV Midia.
Directorul CURS, Catalin Stoica, pune scaderea lui Traian Basescu pe seama faptului ca a fost perceput de romani drept cel care a generat criza politica peste criza economica.
In primul rand, trebuie spus ca pozitia corecta la volan are doua mari beneficii. ... Ba poate ati si ras de vreunul atunci cand l-ati vazut ca sta drept, cu ambele maini pe volan. ... • in primul rand, cel mai important aspect, trebuie sa stai drept!
Imaginea unei firme este reprezentata, in primul rand, de angajati. Oricat de calitative ar fi produsele puse in vanzare, oricat de competitive ar fi preturile, daca nu exista si personalul adecvat, care sa stie sa-i faca pe clienti sa revina, atunci... stradaniile sunt in zadar!
 În urma cu 20-25 de ani, România devenise un adevarat paradis pentru cetatenii arabi care doreau sa studieze aici. Cum Craiova este un centru universitar cu istorie, foarte multi arabi si-au facut facultatea în Banie si au decis sa ramâna în Dolj.
A absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti si apoi a urmat cursurile Scolii BBC pentru televiziune.
Madalin Ionescu a vorbit despre relatia pe care o are cu Cristina Siscanu, in cadrul unui interviu pentru emisiunea "D-Paparazzi" de la Kanal D. Prezentatorul "Drept la tinta" spune ca a asteptat un semn divin pentru a o aborda pe cea care ii este acum iubita.
Si cine ia asta in serios!
Monica Tatoiu e sinteza perfecta dintre omul renasterii, plurivalent, interesat de intreaga miscare a lumii, si omul modern, hiper-specializat, ultra-nisat. ... Ce i se pare ei drept e de dreapta. Drept-dreapta, simplu. ... In sport e mai mult decat competenta. ... in fine, se pricepe.
Doctorul Rodica Bontas, actualul conducator al Casei Judetene de Asigurari de Sanatate (CJAS), estima ca numai pentru decontarea medicamentelor compensate eliberate de farmaciile botosanene ar fi nevoie, in fiecare luna, de 18 miliarde de lei vechi.
"ßi acum sunt interzise scurgerile de informatii, dar parerea mea este ca trebuie prevazut ca acestea sa imbrace un caracter penal pentru ca se creeaza presiuni morale", a declarat senatorul UDMR.
"ßi acum sunt interzise scurgerile de informatii, dar parerea mea este ca trebuie prevazut ca acestea sa imbrace un caracter penal pentru ca se creeaza presiuni morale", a declarat senatorul UDMR.
Vicepresedintele democrat Radu Berceanu i-a amenintat cu dosare penale pe directorii care au folosit institutiile pentru sustinerea PSD in campania electorala.
Senatorul PSD, Antonie Iorgovan, a anuntat ieri in Plenul Senatului ca partidul sau va depune astazi un denunt penal, la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Justitie si Casatie, impotriva “cetateanului Traian Basescu“.
Radu Dan Florea, patronul firmei Tech Safety din Targu Jiu si fin al senatorului PSD Catalin Voicu, cel care figureaza in stenogramele aparute in presa, este un abonat al fondurilor publice.
Procurorii anticoruptie au recuperat pagube de 500 de milioane de euro Presedintele Traian Basescu a prezidat ieri sedinta Consiliului Superior al Magistraturii, in cadrul careia procurorul general al Parchetului National Anticoruptie, Ioan Amarie, a prezentat Raportul de activitate al PNA pe anul 2004, precum si propuneri pentru perfectionarea cadrului legislativ al institutiei, greutatile pe care le intimpina procurorii in desfasurarea anchetelor si tendintele pe 2005.
In acest Parlament al nostru, caci al nostru este, ce mai incolo-incoace, doar noi ni l-am ales, majoritatile se constituie, de vreo opt ani, nu in urma intelegerilor dintre diversele partide, nici macar in urma negocierilor pe care, altundeva, le poarta candidatul desemnat pentru functia de prim-ministru, ci in functie de dorinta, vointa si interpretarile presedintelui tarii.
google-analytics.com